Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ελληνική ♦ Τεχνολογία τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
  1. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002
    Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α.
  2. Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του - Πρώτη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2006
    Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
  3. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
  4. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
  5. Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
  6. Μικροβιολογία - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Πανεπιστημιακές εκδόσεις Αράκυνθος
    Συγγραφέας: Νεραντζής, Ηλίας
  7. Τροφογνωσία : περιγραφική χημεία και τεχνολογία τροφίμων - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών
    Συγγραφέας: Ανδρικόπουλος, Νικόλαος