Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
  1. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002
    Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α.
  2. Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του - Πρώτη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2006
    Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.