Αναζήτηση στην ηλεκτρονική βιβλιοθήκη AMELib
Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα
, σύνολο σελίδων 1.
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης:
[ Ελληνική | Αγγλική ] ♦ Τεχνολογία τροφίμων
Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
-
Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002
Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α. -
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του - Πρώτη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2006
Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. -
Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε. -
Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε. -
Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε. -
Μικροβιολογία - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Πανεπιστημιακές εκδόσεις Αράκυνθος
Συγγραφέας: Νεραντζής, Ηλίας -
Τροφογνωσία : περιγραφική χημεία και τεχνολογία τροφίμων - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών
Συγγραφέας: Ανδρικόπουλος, Νικόλαος