Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

  • Kριτήριο αναζήτησης με βάση το τύπο των αποτελεσμάτων. Βρέθηκαν: auth_manifestation_bibs 1
  • Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
    Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα , σύνολο σελίδων 1.
    Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
    1. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002
      Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α.