Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα (περιέχει 1 Έκδοση και 2 τεκμήρια )
Βρέθηκε 1 αποτέλεσμα (περιέχει 1 Έκδοση και 2 τεκμήρια ) , σύνολο σελίδων 1. Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
  1. Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως
    Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. (1932-2016), Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α. Διαθέσιμες εκδόσεις: Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002