Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα (περιέχουν 3 Εκδόσεις και 6 τεκμήρια )

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

  • Kριτήριο αναζήτησης με βάση το τύπο των αποτελεσμάτων. Βρέθηκαν: Έργα 2
  • Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
    Βρέθηκαν 2 αποτελέσματα (περιέχουν 3 Εκδόσεις και 6 τεκμήρια ) , σύνολο σελίδων 1.
    Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Λάζου, Ανδριάνα Ε. Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
    Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
    1. Λάζος, Ευάγγελος Σ. Επεξεργασία τροφίμων
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε. Διαθέσιμες εκδόσεις:
      1. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
      2. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
    2. Λάζος, Ευάγγελος Σ. Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε. Διαθέσιμες εκδόσεις: Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016