Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

  • Kριτήριο αναζήτησης με βάση το τύπο των αποτελεσμάτων. Βρέθηκαν: auth_manifestation_bibs 7
  • Kριτήριο αναζήτησης με βάση τον συγγραφέα. Βρέθηκαν: Λάζος, Ευάγγελος Σ. 3 Λάζου, Ανδριάνα Ε. 3 Αμβροσιάδης, Ι. Α. 1 Ανδρικόπουλος, Νικόλαος 1 Βαρελτζής, Κυριάκος Π. 1 Γεωργάκης, Σπυρίδων Α. 1 Νεραντζής, Ηλίας 1 Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. 1
  • Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
    Βρέθηκαν 7 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
    Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ελληνική ♦ Τεχνολογία τροφίμων Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
    Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
    1. Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως : εκτός του γάλακτος και των προϊόντων του - Δεύτερη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2002
      Συγγραφέας: Γεωργάκης, Σπυρίδων Α., Βαρελτζής, Κυριάκος Π., Αμβροσιάδης, Ι. Α.
    2. Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του - Πρώτη έκδοση. - Θεσσαλονίκη: Εκδόσεις Σύγχρονη Παιδεία, 2006
      Συγγραφέας: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
    3. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
    4. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
    5. Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
    6. Μικροβιολογία - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Πανεπιστημιακές εκδόσεις Αράκυνθος
      Συγγραφέας: Νεραντζής, Ηλίας
    7. Τροφογνωσία : περιγραφική χημεία και τεχνολογία τροφίμων - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Σύνδεσμος Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών
      Συγγραφέας: Ανδρικόπουλος, Νικόλαος