Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα

Επιλέξτε την εφαρμογή κριτηρίων αναζήτησης απο την παρακάτω λίστα, στα αποτελέσματα που βρέθηκαν:

  • Kριτήριο αναζήτησης με βάση το τύπο των αποτελεσμάτων. Βρέθηκαν: auth_manifestation_bibs 3
  • Απόκρυψη λίστας κριτηρίων αναζήτησης
    Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
    Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Ελληνική ♦ Λάζου, Ανδριάνα Ε. Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
    Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
    1. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
    2. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
    3. Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
      Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.