Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα
Βρέθηκαν 3 αποτελέσματα , σύνολο σελίδων 1.
Εφαρμοζόμενα κριτήρια αναζήτησης: Λάζου, Ανδριάνα Ε. ♦ Ελληνική Ακύρωση των κριτηρίων αναζήτησης
Περιορισμός αποτελεσμάτων με τη χρήση επιπλέον κριτηρίων αναζήτησης
Λίστα μετα τα αποτελέσματα αναζήτησης:
  1. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2017
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
  2. Επεξεργασία τροφίμων - Δεύτερη βελτιωμένη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.
  3. Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών - Πρώτη έκδοση. - Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2016
    Συγγραφέας: Λάζος, Ευάγγελος Σ., Λάζου, Ανδριάνα Ε.