Χαράλαμπος Νικ. Αϊβάζης

 1. Οργανισμός
 2. Εκδοτικός οργανισμός
 3. Χαράλαμπος Νικ. Αϊβάζης
  • Ήταν το 1960 όταν ο Νίκος με το συνεργάτη του Στέλιο δημιούργησαν την εταιρεία γραφικών τεχνών και παραγωγής εντύπων ‘’ΑΪΒΑΖΗΣ & ΖΟΥΜΠΟΥΛΗΣ Ο.Ε‘’. Οι εργασίες που αναλάμβαναν αφορούσαν την εκτύπωση βιβλίων, εμπορικών/λογιστικών δελτίων, καρτών, επιστολόχαρτων, διαφημιστικών φυλλαδίων και ό,τι άλλο ζητούσαν οι πελάτες σχετικό με το έντυπο, πάντα σε σωστή ποιότητα και λογική τιμή. Ιδιαίτερη ήταν η ειδίκευση στη στοιχειοθεσία με την τεχνική της μονοτυπίας. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο παραγωγική με τη χρήση μηχανών offset που έδωσαν χρώμα στην εκτύπωση. 

   Σήμερα η δεύτερη γενιά συνεχίζει την ιστορία στο χώρο των γραφικών τεχνών, εκμεταλλευόμενη τη μακρόχρονη πείρα, τις σπουδές (BA in Marketing – University of Sheffield, MsC in Management of Information Systems – University of Manchester) και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρουν τα σύγχρονα μηχανήματα offset αλλά και τα τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακής εκτύπωσης  τα οποία ήρθαν να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στο χώρο των εκτυπώσεων δίνοντας και νέες προοπτικές στην επιχείρηση.

   Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ‘’ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚ. ΑΪΒΑΖΗΣ‘’ έχουν την επιμέλεια των εκδόσεων και εκτυπώσεων πανεπιστημιακών επιστημονικών συγγραμμάτων και άλλων βιβλίων σε συνεργασία με τους καθηγητές συγγραφείς των πανεπιστημίων. Η συνέπεια και η αρτιότητα των εκδόσεών μας πιστοποιείται από τη συνεχή συνεργασία με τους καθηγητές τμημάτων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης αλλά και άλλων Ανωτάτων Τεχνολογικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα επιδιώκουμε να έχουμε έναν αυξανόμενο κύκλο συνεργασιών και είμαστε στη διάθεση των συγγραφέων καθηγητών για οποιαδήποτε πληροφορία. 

   Η πολυετής πείρα μας στον κλάδο των ΕΚΔΟΣΕΩΝ – ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ σας εγγυώνται συνέπεια, υπευθυνότητα και επωφελή συνεργασία.

   Εκδόσεις Αϊβάζη