1. Έργο (αυτοτελές έργο)
 2. Ελληνικά
  • ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ

   Η Κοινή Γνώμη και τα Πολιτικά Κόμματα στην Ελλάδα και στον Κόσμο 2015-2017.

   Αιφνιδιασμένοι. Οργισμένοι. Ανυπόμονοι. Φοβισμένοι. Άλλοτε τιμωρώντας. Άλλοτε ελπίζοντας. Είμαστε μπροστά στις κάλπες πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Και όταν δεν είμαστε, συζητούμε, γράφουμε, ποστάρουμε, διαπληκτιζόμαστε, χαλούμε φιλίες για αυτές. Επιλογές με συναίσθημα και για αυτό επιλογές που μεταβάλλονται. Επιλογές που κερδίζονται ή χάνονται και για αυτό πάντως διεκδικούνται από τους πολιτικούς πρωταγωνιστές.

   Από πολιτικούς που κινούνται δυναμικά στο προσκήνιο. Που αποχωρούν σιωπηλά στο παρασκήνιο. Που παραιτούνται. Που αναζητούν συμμαχίες. Που διαγράφουν βουλευτές από τα κόμματά τους. Που καλωσορίζουν βουλευτές στα κόμματά τους. Επιλογές με ταχύτητα και για αυτό επιλογές που δύσκολα αφομοιώνονται από το εκλογικό κοινό.

   Τρία χρόνια επιλογών για τους ψηφοφόρους και τους πολιτικούς πρωταγωνιστές στην Ελλάδα. Από τις αρχές του 2015 στο καλοκαίρι του 2017. Πώς εξηγείται κάθε μία από τις στροφές και των δύο τους μέσα σε αυτά τα σχεδόν τρία χρόνια: Και πόσο ιδιόμορφες είναι τελικά οι επιλογές των μαζών και των ελίτ στην Ελλάδα σε σύγκριση με τις αντίστοιχες στις δυτικές δημοκρατίες;